Ondernemersklankbord

Een klankbordtraject speciaal voor jou

Stichting Ondernemersklankbord helpt al bijna 40 jaar mkb-ondernemers. In een klankbordtraject van 6 maanden word je persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur. Wat je vraag ook is, jouw adviseur heeft kennis van zaken én ondernemerservaring. Je kunt vrijuit van gedachten wisselen en je ideeën spiegelen. De adviseur is jouw klankbord en geeft onpartijdig advies. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten.

Het klankbordtraject bied je

een halfjaar begeleiding
persoonlijke adviesgesprekken
relevante kennis
een ervaren sparringpartner
een adviseur bij jou in de buurt
nauwelijks kosten

Ja, ik vraag een klankbordtraject aan

Hulp bij het ondernemen

Kun je bedrijfsadvies gebruiken? Wij kunnen je helpen bij elk vraagstuk of probleem in de bedrijfsvoering. OKB-adviseurs zijn ervaren oud-ondernemers, managers of specialisten. Je krijgt de adviseur toegewezen die het meeste van de materie weet. Al meer dan 80.000 ondernemers gingen je voor en zij zijn zeer tevreden over het klankbordtraject van ondernemer tot ondernemer. Waarmee mogen we je helpen?

Voor elke fase een klankbordtraject

Het klankbordtraject in de praktijk

Samen met je adviseur bepaal je het adviestraject en het benodigde aantal gesprekken in 6 maanden. Uiteraard wordt jouw bedrijfsinformatie strikt vertrouwelijk behandeld. De informele adviesgesprekken met je OKB-adviseur kunnen bij jou op kantoor plaatsvinden, maar ook thuis of in de buurt. De OKB-adviseur staat je persoonlijk bij en adviseert, maar als ondernemer neem je zelf de beslissingen. De regie houd jij in handen.

Ik start meteen een klankbordtraject

Vraag een klankbordtraject aan

Klik op de knop ‘Ik start mijn klankbordtraject’ en vul het formulier in. Binnen 2 werkdagen neemt het team in jouw regio contact op. Vervolgens matchen wij jouw vraag met de adviseur die daar het beste bij past. In het eerste gesprek legt jouw adviseur de manier van werken uit.
Ondernemersklankbord vraagt voor het gehele klankbordtraject van 6 maanden een eenmalige bijdrage in de vorm van een minimumdonatie van 150 euro. Dat is alles. Dus wat let je?

Ja, ik wil graag bedrijfsadvies!

Een halfjaar begeleiding, van ondernemer tot ondernemer, voor een minimumdonatie van 150 euro. Vraag meteen je eigen klankbordtraject aan.