Ondernemersklankbord

Een klankbordtraject speciaal voor u

Stichting Ondernemersklankbord helpt al bijna 40 jaar mkb-ondernemers. In een klankbordtraject van 6 maanden wordt u persoonlijk begeleid door een OKB-adviseur. Wat uw vraag ook is, uw adviseur heeft kennis van zaken én ondernemerservaring. U kunt vrijuit van gedachten wisselen en uw ideeën spiegelen. De adviseur is uw klankbord en geeft onpartijdig advies. En voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.

Het klankbordtraject biedt u

een halfjaar begeleiding
persoonlijke adviesgesprekken
relevante kennis
een ervaren sparringpartner
een adviseur bij u in de buurt
nauwelijks kosten

Ja, ik vraag een klankbordtraject aan

Hulp bij het ondernemen

Kunt u bedrijfsadvies gebruiken? Wij kunnen u helpen bij elk vraagstuk of probleem in de bedrijfsvoering. OKB-adviseurs zijn ervaren oud-ondernemers, managers of specialisten. U krijgt de adviseur toegewezen die het meeste van de materie weet. Al meer dan 80.000 ondernemers gingen u voor en zij zijn zeer tevreden over het klankbordtraject van ondernemer tot ondernemer. Waarmee mogen we u helpen?

Voor elke fase een klankbordtraject

Het klankbordtraject in de praktijk

Samen met uw adviseur bepaalt u het adviestraject en het benodigde aantal gesprekken in 6 maanden. Uiteraard wordt uw bedrijfsinformatie strikt vertrouwelijk behandeld. De informele adviesgesprekken tussen u en uw OKB-adviseur kunnen bij u op kantoor plaatsvinden, maar ook thuis of in de buurt. De OKB-adviseur staat u persoonlijk bij en adviseert, maar als ondernemer neemt u zelf de beslissingen. De regie houdt u in handen.

Ik start meteen een klankbordtraject

Vraag een klankbordtraject aan

Klik op de knop ‘Ik start mijn klankbordtraject’ en vul het formulier in. Binnen 2 werkdagen neemt het team in uw regio contact op. Vervolgens matchen wij uw vraag met de adviseur die daar het beste bij past. In het eerste gesprek legt uw adviseur de manier van werken uit.
Ondernemersklankbord vraagt voor het gehele klankbordtraject van 6 maanden een eenmalige bijdrage in de vorm van een minimumdonatie van 150 euro. Dat is alles. Dus wat let u?

Ja, ik wil graag bedrijfsadvies!

Een halfjaar begeleiding, van ondernemer tot ondernemer, voor een minimumdonatie van 150 euro. Vraag meteen uw eigen klankbordtraject aan.