Ondernemersklankbord

Spreekuur voor ondernemers in de regio Groningen

Bent u (startende) ondernemer en zou u wel eens met een adviseur willen spreken? U bent dan van harte welkom bij het tweewekelijkse spreekuur van het OKB-team. Dit kan op afspraak in Groningen, bij de KVK, kantoor Groningen. Een afspraak op het spreekuur is gratis en verplicht tot niets. Neem voor vragen of het maken van een afspraak contact op met de heer Gerard Pit, bereikbaar via e-mail gerard.pit@ondernemersklankbord.nl of telefonisch via 06 36334973.

Wilt u uw ondernemersvraag (eerst) telefonisch/per mail bespreken? De heer Gerard Pit staat u graag te woord. U kunt hem bereiken op 06 36334973 of per e-mail: gerard.pit@ondernemersklankbord.nl

De adviseurs van Ondernemersklankbord delen vrijwillig hun expertise met u en geven onpartijdig advies. Het OKB team heeft jarenlange ervaring op het gebied van: Bedrijfsbegeleiding, Bedrijfseconomische vraagstukken, Marketing, Communicatie, Faillissementspreventie, Bedrijfsopvolging, Bedrijfsovername, Mediation, Reorganisatie, etc. Zoals één van onze geholpen ondernemers zei:

“Ik ben niet zo’n risiconemer, maar door het gesprek op het spreekuur van het Ondernemersklankbord kreeg ik meer vertrouwen in mijn bedrijfsidee en voel ik me veiliger.”

Dag en tijdstip

Woensdag in even weken 09.00-12.00 uur

Locatie spreekuur

KVK, kantoor Groningen (Ondernemersplein)
Leonard Springerlaan 5
9727 KB Groningen