Ondernemersklankbord

OKB: ook voor uw ondernemersvraag

Ondernemersklankbord is al bijna 40 jaar actief en begeleidt ieder jaar duizenden ondernemers met een klankbordtraject. Op elk terrein van de bedrijfsvoering en in elke fase waarin uw onderneming zich bevindt, van start tot bedrijfsopvolging, kunnen wij u bijstaan.

Bedrijf starten

Als startende ondernemer staat u voor veel keuzes en beslissingen. Heeft u een heldere strategie en een ondernemingsplan? Heeft u nagedacht over een goede administratie? Juist in de beginfase loopt u tegen allerlei vragen aan. Maakt u de juiste inschatting, bent u goed voorbereid, weet u voldoende? Een ervaren adviseur kan het verschil maken en OKB helpt veel zzp’ers en starters in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Een goed begin is niet alleen het halve werk, het is de basis voor succes.
Ja, ik wil begeleiding als starter

Ondernemen en groeien

Ook als u al lang(er) succesvol onderneemt, kunt u voor lastige vragen komen te staan. Bijvoorbeeld door veranderingen in de bedrijfsvoering of bij uitbreiding van uw onderneming. Denk aan het aanboren van nieuwe markten, productontwikkeling, investeringen, een overname of fusie, wetten en regels, subsidies of procesmatige verbeteringen. Allemaal specifieke ondernemersvraagstukken. OKB heeft altijd een adviseur die u deskundig begeleidt naar de oplossing.
Ja, ik wil bedrijfsadvies

Faillissement voorkomen

En dan komt uw onderneming in zwaar weer en dreigt misschien failliet te gaan. Uit ervaring weten wij dat preventie van het grootste belang is. Schakel Ondernemersklankbord daarom tijdig in. Vaak kan de OKB-adviseur de zaak dan nog vlot trekken, zodat uw bedrijf weer toekomst krijgt. Blijkt een faillissement toch onafwendbaar, dan helpen we om de schade zo beperkt mogelijk te houden.
Ja, ik wil op tijd overleggen 

Bedrijfsopvolging

Is voor u de tijd gekomen om te stoppen als actief ondernemer? Denkt u aan overdracht of verkoop van uw bedrijf? Ook dan zijn we er voor u. Onze adviseur is neutraal en dat is bijzonder prettig als mensen emotioneel betrokken zijn bij de zaak of als er een familieband is. De OKB-adviseur is uw steun en toeverlaat in een organisatorisch en financieel complex proces.
Ja, ik kan ondersteuning gebruiken

Ja, ik wil graag bedrijfsadvies!

Een halfjaar begeleiding, van ondernemer tot ondernemer, voor een minimumdonatie van 150 euro. Vraag meteen uw eigen klankbordtraject aan.