Ondernemersklankbord

Ondernemersklankbord helpt mkb

Ondernemen brengt nou eenmaal vragen met zich mee. Heb je bijvoorbeeld een idee waarover je wilt overleggen of een probleem waar je hulp bij kunt gebruiken? Wij zijn jouw klankbord en kunnen elk vraagstuk deskundig begeleiden. Een adviseur van Ondernemersklankbord geeft je praktische en concrete adviezen in een klankbordtraject. Zodat je beter en sneller je doel bereikt, met meer kans op succes.

Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van:

  • bedrijfsvoering, organisatie, wet- en regelgeving, financiering, subsidie
  • administratie, boekhouding, belasting, financiën
  • productontwikkeling, productie, marketing, verkoop
  • personeel, HRM, payrolling, werving en selectie
  • bedrijfsovername, fusie, bedrijfsopvolging, faillissementspreventie

Voor elk aspect een klankbordtraject

Thuis in elke branche

Ondernemersklankbord heeft in bijna 40 jaar al meer dan 80.000 ondernemers begeleid. Wij leveren maatwerkadvies aan zzp’ers en het mkb en hebben ervaring in elke branche. Van detailhandel, bouw, horeca, industrie, retail en zakelijke dienstverlening tot de agrisector, zorgsector, maatschappelijke en culturele instellingen, ongeacht in welke bedrijfstak je actief bent, het klankbordtraject is er ook voor jou.

Wat is een klankbordtraject precies

Ondernemers over OKB

Starten en keuzes maken

Marijke van Es is cultureel ondernemer. Ze had genoeg werk, maar dat leverde onvoldoende op. “Als starter leerde ik dat ondernemen ook keuzes maken is.”

lees het hele interview

Gezond weer op de rit

Ton van der Zandt belandde door de crisis in zwaar weer. “Als je moet kiezen tussen doorgaan of stoppen, dan wil je een kritische gesprekspartner die meedenkt.”

lees het hele interview

Nieuwe markt aanboren

Clifford Francis bracht een online kansspel op de markt. “Ik zocht naar extra mogelijkheden op de zakelijke markt en kon voor de acquisitie ook wel steun gebruiken.”

lees het hele interview

Ja, ik wil graag bedrijfsadvies!

Een halfjaar begeleiding, van ondernemer tot ondernemer, tijdelijk gratis in verband met coronavirus. Vraag meteen je eigen klankbordtraject aan.