Ondernemersklankbord

Nederlands Paviljoen in AI Village, Global Industrie Fair

Bent u actief in Artificial Intelligence (AI) voor de industrie? Versterk uw positie op de Europese markt. Ga mee op missie en presenteer u in het Nederlands Paviljoen op de Global Industrie Fair 2020.

De Franse president Macron is beschermheer van deze internationale beurs. Zo'n 40 sectoren zijn vertegenwoordigd. Er komen circa 50.000 key decision makers, 2.500 exposanten, 17.000 bedrijven en 1.000 opleidingsinstellingen uit 84 landen.

Europese partnerships in AI

Nieuw dit jaar is de European AI Village, die fungeert als B2B marktplaats voor AI-toepassingen. Hier treffen zo'n 100 bedrijven, start-ups en scale-ups elkaar. Zij komen uit diverse landen en sectoren. Met een verwachte marktomvang voor AI van € 70 miljard in 2020, is dit een goed moment voor Europese partnerships.

Nederlands Paviljoen

Nederland heeft een eigen paviljoen in de European AI Village. Dat is de perfecte plek voor uw presentatie of pitch. Ontmoet partijen uit Frankrijk en Duitsland; 2 prioriteitslanden om mee samen te werken volgens het Strategisch Actieplan Artificiële Intelligentie (SAPAI) van het kabinet.

Programma: kies uit 3 pakketten

Als u zich inschrijft voor deze missie, bent u 4 dagen deelnemer in het Nederlands Paviljoen in de European AI Village. Ook kunt u de Global Industrie Fair 2020 bezoeken, met een uitgebreid conferentieprogramma in het Engels. Daarnaast kiest u 1 van de 3 pakketten, met als (mogelijke) onderdelen:

 • Deelname aan de European AI Village en een Dutch AI Summit, waar alle Nederlandse deelnemers een presentatie kunnen geven.
 • Zichtbaarheid van uw organisatie op het Nederlands Paviljoen, waar u innovatieve producten en diensten kunt tonen en zakenpartners kunt ontvangen.
 • Plenair programma met meetings met private en publieke AI-spelers.
 • Netwerkevents en matchmaking.
 • Individuele matchmaking uitgevoerd door de Franse investeringsbank BPI.

Bekijk het programma en de 3 keuzepakketten.

Kosten

Deelnamekosten zijn afhankelijk van uw keuze voor 1 van de 3 pakketten:

 • Pakket 1: Partner (Home Base) - € 2.000
 • Pakket 2: Demonstrator (Presentation Column) - € 4.000
 • Pakket 3: Speaker (Presentation Column and Speaker AI Village) - € 6.000

Voor leden van de Nederlandse AI Coalitie geldt een korting.Reis- en verblijfkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u wilt, kunt u gebruik maken van ons reisarrangement.Ondernemers in het mkb kunnen in aanmerking komen voor een SIB Missievoucher, waarmee u een financiële tegemoetkoming in de kosten kunt ontvangen. Lees meer over de SIB Missievoucher.

Aanmelden

Meld u aan per e-mail via info@transformdigital. Aanmelden kan tot en met 27 februari 2020.Let op. Deelname wordt verwerkt op basis van binnenkomst. De organiserende partijen hechten eraan dat de bedrijven die meegaan, goed binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent niet automatisch toelating tot de Village.

Organisatie

De European AI Village op de Global Industrie Fair wordt ondersteund en mede-georganiseerd door de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), de Nederlandse ambassade in Parijs, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Meer weten?

Lees meer over de Global Industrie Fair 2020 en over Nederlandse deelname aan de European AI Village.Heeft u inhoudelijke vragen? Neem contact op met:

Heeft u vragen over het programma van de European AI Village? Neem contact op met:

 • Meld u aan per mail, uiterlijk op 27 februari
 • Voor bedrijven, start-ups, scale-ups
 • Kies uit 3 pakketten, diverse prijzen
 • Reis- en verblijfkosten zijn niet inbegrepen

Locaties:

Paris Nord Villepinte
Parijs
-