Ondernemersklankbord

Matchmaking op vakbeurs Tavola 2020

Tavola is dé vakbeurs voor Europese inkopers en producenten van dranken en delicatessen. Kom naar Kortrijk in België en doe mee aan de matchmaking die Enterprise Europe Network organiseert op 16 en 17 maart.

Topevenement Tavola

Tavola is een van de mooiste foodbeurzen van Europa. U kunt van 15 tot en met 17 maart 2020 rondlopen, mensen ontmoeten en genieten op dit topevenement voor de community van de foodretail, speciaalzaken en cateringorganisaties.

Matchmaking op de beurs

Enterprise Europe Network (EEN) verzorgt op 16 en 17 maart een matchmakingprogramma. Zo haalt u het maximale uit de beurs.

  • Breid uw internationale netwerk uit.
  • Ontmoet potentiële zakenpartners, op basis van uw profiel.
  • Standhouders én bezoekers kunnen deelnemen.

Aanmelden voor matchmaking

Meld u aan. Deelname aan het matchmakingevenement van EEN is kosteloos.

Na bevestiging van uw deelname kunt u vanaf 15 februari 2020 andere deelnemers uitnodigen of zelf uitgenodigd worden voor een B2B-gesprek.Tip: Gebruik de B2Match app voor het online boeken van meetings!

Aanmelden voor de beurs

Deelnemers aan de matchmaking kunnen ook de beurs kosteloos bezoeken. Meld u voor het begin van de beurs aan op de website van de Tavola. Zo bespaart u € 25.

Meer weten?

Lees meer over Tavola en over de matchmaking van EEN. Heeft u vragen over de matchmaking? Neem contact op met:

Annemarie Destrée, Enterprise Europe NetworkE: annemarie.destree@rvo.nlM: 06 2903 4590

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

  • Deelname aan matchmaking is kosteloos
  • Deelname aan beurs is kosteloos bij aanmelding vooraf

Locaties:

Kortrijk Xpo
Kortrijk
-