Ondernemersklankbord

Brexitloket

Voor vragen over de gevolgen van de Brexit voor ondernemers, kunt u terecht bij het Brexit-loket of de Nederlandse ambassade in Londen.

Het Verenigd Koninkrijk (VK) wil de Europese Unie (EU) verlaten. Dit noemen we Brexit. Het VK wordt dan een land buiten de EU. Dit heeft veel gevolgen voor ondernemers. Bereid u dus goed voor. Zeker als u zaken doet met het VK. Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland.

Bereid u goed voor op de Brexit

Op het Brexitloket van de Rijksoverheid vindt u nieuws en actualiteiten rondom Brexit. Maar ook een overzicht van de gevolgen van Brexit. Daarnaast kunt vragen stellen, en een Impact Scan doen zodat u zich goed kunt voorbereiden op Brexit. Bekijk ook de gevolgen van Brexit voor Nederlandse ondernemers.

Specifieke vragen per branche

Stel uw specifieke vragen over Brexit aan een medewerker van de Nederlandse Ambassade in Londen. Iedere medewerker heeft kennis over een sector zoals landbouw, smart-energy of transport en logistiek.

Brexit Impact Scan

Met de Brexit Impact Scan kunt u controleren wat u nog moet doen om u voor te bereiden op Brexit. Aan de hand van een aantal vragen laat deze scan de impact zien van Brexit voor uw onderneming.

Brexit-toolkit Douane

U heeft een aantal maanden nodig om uw bedrijf voor te bereiden op de nieuwe douaneformaliteiten. De Brexit-toolkit van de Douane toont stap voor stap wat u moet doen om de handel met het VK na Brexit soepel te laten verlopen.

Deze content is geplaats door:

Contact:

Brexitloket

Telefoonnummer(s):

088 042 52 00

Links:

Brexitloket.nl

http://www.brexitloket.nl

Forums: